Ваш водич за зарађивање миља са Фронтиер Аирлинес-ом

Зарађивање Фронтиер миља уз летове

Подразумевани начин зарађивања миља је лет на летовима Фронтиер Аирлинеса. Фронтиер даје свим путницима 1 миљу за сваку прелетену миљу без обзира на цену карте.

Ако летите 500 миља, зарадићете 500 Фронтиер миља. Ако путујете 2.000 миља повратно, добићете 2.000 миља. Схватили сте идеју.

Наградни летови почињу од 10.000 миља за Валуе Авард карте, које су еквивалентне стандардној тарифи. Стандардне наградне карте су лакше набавити и почињу на 20.000 миља у једном правцу. Цене почињу од 15.000 за Валуе награде и 25.000 за Стандард награде на летовима за Мексико, Јамајку и Доминиканску Републику.

Зарађивање Фронтиер миља са Фронтиер Аирлинес кредитном картицом

Не морате да улазите у авион да бисте зарадили Фронтиер миље. Можете их зарадити редовним дневним куповинама уз Фронтиер Аирлинес Ворлд Мастерцард®, коју издаје Барцлаис.

Фронтиер кредитна картица има стопу награде од 5к миља за 1 долар за куповину на флифронтиер-у.цом, 3к миље за $1 у ресторанима и 1к свуда другде. У зависности од ваших потрошачких навика, врло брзо бисте могли да зарадите довољно миља за наградни лет.

За ограничено време, нови власници картица могу да зараде 50.000 бонус миља након куповине од 500 долара у првих 90 дана након отварања новог налога и плаћања прве годишње накнаде, која износи 79 долара годишње. Сам бонус вреди довољно за два повратна домаћа лета.

Картица такође укључује ваучер за лет од 100 УСД сваке године на годишњицу вашег налога. Поред тога, куповине које испуњавају услове рачунају се у елитном статусу уз Фронтиер, који може да откључа погодности попут бесплатних ручних торби и напредних седишта. Озбиљни људи који често лете на Фронтиер-у могу уштедети много новца са елитним статусом. Једини начин да стигнете тамо, осим летења, је Фронтиер кредитна картица.

» Сазнајте више: Преглед картице Фронтиер Аирлинес: Потенцијална благодат за јефтине летаче

Зарађивање Фронтиер миља са партнерима

Фронтиер има уговоре са партнерским компанијама за изнајмљивање аутомобила, хотелским брендовима и онлајн продавцима који могу повећати вашу стопу награда. За путничке партнере, можда ћете морати да наведете свој Фронтиер налог током процеса плаћања.

За партнере за куповину, који укључују Винессе Винес и Телефлора, сваки партнер има специфичну везу за Фронтиер клијенте да купују и добију кредит. Ово функционише другачије од неких портала за куповину авио-компанија који вам дају миље или бодове за куповину на дугачкој листи великих продаваца преко посебне везе.

Друге Фронтиер Аирлинес награђују савете за миљу

Покупите миље са породицом за брже награде

Можете да повежете до осам налога у породични скуп. Можете додати било кога у свој базен, укључујући људе изван ваше породице и ван вашег домаћинства.

Шеф пула може да искористи миље које је зарадио било који члан пула. Ово је одличан начин да брже искористите миље, јер не морате сами да зарадите пуних 10.000 миља за лет од 10.000 награда.

Пазите на кратак рок трајања

Многи програми награђивања авио-компанија и хотела примењују датуме истека. Ако не зарадите или не искористите миље или поене пре датума, изгубићете свој баланс. Авио-компаније и хотели вам обично дају годину дана пре истека. Са Фронтиер-ом, добијате половину тог времена.

Фронтиер миље истичу ако нисте зарадили ниједан поен у последњих 180 дана или шест месеци. Зарада путем кредитне картице, лет на Фронтиер-у или лет са партнером се рачуна за ресетовање датума истека.

Ако ваш баланс истекне, мораћете да платите накнаду између 50 и 500 УСД да бисте вратили своје бодове, у зависности од вашег стања у време истека ваших миља. У идеалном случају, никада нећете морати да се носите са том гњаважом. Али барем имате опцију да вратите своје километре ако протекне шест месеци без активности.

Погледајте Дисцоунт Ден

Изван програма наградних миља, Фронтиер има дисконтни клуб под називом „Дисцоунт Ден“.” Дисцоунт Ден чланство кошта 59 долара.99 годишње. Откључава снижене цене за до шест особа на резервацији.

Ако само повремено летите на Фронтиер-у, ово вероватно није вредно тога. Али ако можете да уштедите 10 долара на летовима за четворочлану породицу два пута годишње, на пример, изаћи ћете са чланством у Дисцоунт Ден.

Наградни летови су забавнији од плаћених карата

Без обзира да ли живите у Денверу, сматрате да је Фронтиер погодан за ваше уобичајене дестинације за путовања или само уживате у авионима са животињама насликаним на репу, Фронтиер миље могу да вас одведу у више од 100 градова широм Северне Америке и Кариба.

Ако сте изградили баланс Фронтиер миља и не знате шта даље да радите, обавезно погледајте наш комплетан водич за програм Фронтиер Милес.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Планирање путовања? Погледајте ове чланке за више инспирације и савета: Пронађите најбољу кредитну картицу авио компаније за вас 4 начина да брзо скупите миље за следећи лет Како да почнете са програмима за честе лете

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here